کد خبر : 4896
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۲:۰۵

گوترش: بیش از ۸۵۰۰ کودک به عنوان سرباز در ۲۰۲۰ به کار گرفته شدند

گوترش: بیش از ۸۵۰۰ کودک به عنوان سرباز در ۲۰۲۰ به کار گرفته شدند

سازمان ملل اعلام کرد، بیش از ۸۵۰۰ کودک در سال گذشته میلادی در درگیری‌های مختلف در سراسر جهان به عنوان “کودک‌سرباز” مورد استفاده قرار گرفته و قریب به ۲۷۰۰ تن دیگر نیز کشته شدند.  به نقل از خبرگزاری رویترز، در گزارش سالانه آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل برای شورای امنیت درباره کودکان و درگیری‌های مسلحانه،

گوترش: بیش از ۸۵۰۰ کودک به عنوان سرباز در ۲۰۲۰ به کار گرفته شدند

سازمان ملل اعلام کرد، بیش از ۸۵۰۰ کودک در سال گذشته میلادی در درگیری‌های مختلف در سراسر جهان به عنوان “کودک‌سرباز” مورد استفاده قرار گرفته و قریب به ۲۷۰۰ تن دیگر نیز کشته شدند.

 به نقل از خبرگزاری رویترز، در گزارش سالانه آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل برای شورای امنیت درباره کودکان و درگیری‌های مسلحانه، مسائل مربوط به کشتارها، قطع عضو و سوءاستفاده‌های جنسی از کودکان، ربوده شدن و به خدمت گرفته شدن، عدم دسترسی به کمک‌های بشردوستانه و همچنین هدف قرار دادن مدارس و بیمارستان‌ها آمده است.

این گزارش تایید می‌کند که خشونت‌ها علیه ۱۹ هزار و ۳۷۹ کودک در ۲۱ مورد درگیری ثبت شده است. اکثر این خشونت‌ها مربوط به ۲۰۲۰ در سومالی، جمهوری دموکراتیک کنگو، افغانستان، سوریه و یمن است.

این گزارش همچنین تایید می‌کند که ۸۵۲۱ کودک در سال گذشته میلادی به عنوان کودک سرباز به کار گرفته شدند در حالیکه ۲۶۷۴ مورد دیگر نیز کشته و ۵۷۴۸ تن دیگر نیز در درگیری‌های مختلف زخمی شده‌اند.

در گزارش گوترش برای شورای امنیت همچنین یک فهرست سیاه از گروه‌های دخیل و مقصر در درگیری‌ها وجود دارد به این امید که آنها را به سمت تحقق اقداماتی برای حفاظت از کودکان سوق دهد. البته این لیست بین دیپلمات‌های شورای امنیت و سازمان ملل محل مناقشه است چون آنها می‌گویند عربستان و اسرائیل هر دو در سال‌های اخیر با هدف دور ماندن از این لیست فشارهایی را بر شورای امنیت وارد کرده‌اند.

اسرائیل هرگز در این فهرست نبوده در حالیکه ائتلاف نظامی تحت رهبری عربستان در ۲۰۲۰ و پس از چندین سال از فهرست مذکور خارج شد در حالیکه مقصر کشتار و زخمی شدن ده‌ها کودک یمنی است.

با هدف کاستن از مناقشات بر سر این فهرست، گوترش در سال ۲۰۱۷ لیستی با دو طبقه بندی مجزا ارائه کرد. یکی شامل طرف‌ها و گروه‌هایی می‌شود که باید اقداماتی را در راستای حفاظت از کودکان در نواحی درگیر جنگ اتخاذ کنند و دیگری شامل گروه‌هایی است که در این طبقه بندی نمی‌گنجند.

روز دوشنبه در گزارش منتشر شده تغییرات زیادی دیده نشد. تنها گروه‌هایی از یک کشور اعلام شده در این لیست برای عدم اعمال اقدامات، ارتش میانمار بابت کشتار، قطع عضو و خشونت جنسی علیه کودکان و نیروهای سوریه هستند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

بهترین کلینیک ترک هروئین

کمربند پلاتینر

شارژ کپسول آتش نشانی

تولید فیلم استرچ

دستگاه تولید سبد میوه

خرید ظروف یکبارمصرف

خرید سیلوسایبین

خرید رپورتاژ آگهی

نمایندگی اپل

Harmony Carpet

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز