مجوز تاسیس دانشکده داروسازی در اراک صادر شد
ایسنا/مرکزی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بالاخره وزارت بهداشت، اجازه تاسیس و فعالیت دانشکده داروسازی را صادر کرد. به گزارش ایسنا، به نقل از علوم پزشکی اراک، دکتر سید محمد جمالیان در اینباره بیان کرد: پس از تلاش بسیار و نامه نگاری و دوندگی، اجازه فعالیت این دانشکده در اراک و زیر مجموعه دانشگاه علوم
ایسنا/مرکزی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بالاخره وزارت بهداشت، اجازه تاسیس و فعالیت دانشکده داروسازی را صادر کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از علوم پزشکی اراک، دکتر سید محمد جمالیان در اینباره بیان کرد: پس از تلاش بسیار و نامه نگاری و دوندگی، اجازه فعالیت این دانشکده در اراک و زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک اخذ شد.
وی افزود: بسیاری از استان ها و دانشگاه ها به دنبال دریافت امتیاز و اخذ تاییدیه آن از وزارت بهداشت بودند، که خوشبختانه این امکان به دانشگاه علوم پزشکی اراک سپرده شد.
وی تاکید کرد: فعالیت این دانشکده و اخذ تاییدیه فعالیت آن، نقش زیادی در توسعه و پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی اراک و ارتقاء سطح کیفی آن دارد.
دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: این دانشکده با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی اراک فعالیت خواهد کرد، به طوری که تامین فضا و ساختمان مورد نظر به عهده دانشگاه آزاد و هیئت علمی و اساتید آن به عهده دانشگاه علوم پزشکی می باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین یادآور شد: در مرحله اول جذب دانشجو برای دانشکده، امکان تحصیل برای دانشجوهای خارجی فراهم شده و قبولی از طریق کنکور برای دانشجوهای ایرانی در حال حاضر میسر نیست.
وی همچنین به انتقال کامل کارخانه باریج اسانس استان و نظارت بیشتر بر روی آن اشاره کرد و گفت: با تلاشهای معاونت غذا و دارو و شخص دکتر علیمرادیان، این کارخانه که در حوزه داروهای گیاهی فعالیت می کند و پیش از این زیر نظر استان اصفهان بود به استان مرکزی ملحق شد.
وی تاکید کرد: این واحد صنعتی پتانسیل زیادی در تولید داروهای گیاهی دارد و امیدواریم با ملحق شدن آن به استان مرکزی ظرفیت کمی و کیفی داروهای گیاهی استان مرکزی نیز ارتقا یابد.
دکتر جمالیان گفت: فعالیت چندین واحد صنعتی تولید داروهای گیاهی در اراک و ساوه، زمینه را برای فعالیت پرقدرت دانشکده تازه تاسیس داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی اراک فراهم خواهد کرد.
وی در پایان گفت: دانشگاه موظف شده تا قبل از پذیرش دانشجو، حداقل ۲ نفر هیات علمی در هر مرکز از گروه های آموزشی اصلی داروسازی که شامل فارماسیوتیکس، شیمی دارویی، فارماگوگنوری، داروسازی بالینی و سم شناسی جذب کند که امیدواریم به منظور راه اندازی و آغاز به کار هر چه سریعتر این دانشکده، تمام موانع و چالش های پیش رو هر چه سریعتر برطرف شود.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰