کد خبر : 88863
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱:۵۹

نتایج مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قابل رقابت با استاندارهای جهانی است

نتایج مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قابل رقابت با استاندارهای جهانی است

ایسنا/آذربایجان شرقی مسئول فنی مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: در این مرکز تمامی امکانات روز دنیا تامین شده و نتایج و موفقیت‌های درمان‌ ناباروری‌ها در آن قابل مقایسه و رقابت با استاندارهای جهانی است. دکتر صدیقه عبدالهی‌فرد چهارشنبه شب در گفت‌وگوی تلویزیونی، با اشاره به تاخیر زوج‌ها در بارداری، اظهار کرد: به دلیل ازدواج

نتایج مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قابل رقابت با استاندارهای جهانی است

ایسنا/آذربایجان شرقی مسئول فنی مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: در این مرکز تمامی امکانات روز دنیا تامین شده و نتایج و موفقیت‌های درمان‌ ناباروری‌ها در آن قابل مقایسه و رقابت با استاندارهای جهانی است.

دکتر صدیقه عبدالهی‌فرد چهارشنبه شب در گفت‌وگوی تلویزیونی، با اشاره به تاخیر زوج‌ها در بارداری، اظهار کرد: به دلیل ازدواج دیرهنگام، زوجین، بارداری خود را به تاخیر می‌اندازند که این امر باعث شده تا نرخ ناباروری در کشور افزایش یابد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: میانگین نرخ ناباروری در دنیا ۱۵ درصد است اما این آمار در ایران فراتر رفته و افزایش یافته و در نهایت منجر شده تا نیاز به درمان و کمک باروری زوجین بیشتر شود.

وی گفت: از زمانی که جهاددانشگاهی به صورت مستمر به خصوص در تهران، مرکز رویان را تاسیس کرد، به تبع آن نیز جهاددانشگاهی در آذربایجان شرقی تلاش کرد تا مرکز پیشرفته‌ای را در این حوزه تامین کند و تمامی روش‌های کمک بارداری و تشکیل جنین در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان به صورت‌های مختلف انجام می‌گیرد.

وی با بیان این‌که هزینه مراحل درمان ناباروری در کشور نسبت به کشورهای همجوار هم‌چون ترکیه، عراق و آذربایجان پایین تر است، تصریح کرد: نتایج حاصله در مراکز ناباروری جهاددانشگاهی کشور نیز بسیار بهتر از این کشورهاست و حتی خود مردم آن‌ها نیز باور دارند که درمان‌ها در ایران مخصوصا تبریز بسیار موثرتر بوده و به نتایج خوبی می‌رسند.

متخصص زنان و زایمان در خصوص مشکلات و موانع موجود در بخش درمان ناباروری، اظهار کرد: داروهای درمان ناباروری بسیار گران هستند و در واقع درمان ناباروری یک مقوله پرهزینه‌ای است که باید بیمه ها حمایت‌هایی از این بخش انجام دهند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

خرید اکانت پراپ تریدینگ

دوره ICDL در تبریز

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز