کد خبر : 91016
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۲:۰۳

نجات از حمله قلبی با زهر کشنده یک عنکبوت!

نجات از حمله قلبی با زهر کشنده یک عنکبوت!

در حالی که امروزه بیماری‌های قلبی و عروقی علت اصلی مرگ و میر در جهان هستند، دانشمندان می‌گویند زهر یک عنکبوت می‌تواند قلب انسان را ترمیم کند و ممکن است زندگی قربانیان حمله قلبی را نجات دهد. به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، زهر عنکبوت ممکن است کشنده باشد، اما دارای مزایایی نیز

نجات از حمله قلبی با زهر کشنده یک عنکبوت!

در حالی که امروزه بیماری‌های قلبی و عروقی علت اصلی مرگ و میر در جهان هستند، دانشمندان می‌گویند زهر یک عنکبوت می‌تواند قلب انسان را ترمیم کند و ممکن است زندگی قربانیان حمله قلبی را نجات دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، زهر عنکبوت ممکن است کشنده باشد، اما دارای مزایایی نیز هست. تحقیقات در گذشته نشان داده است که این سم می‌تواند بدون اینکه هیچ عارضه جانبی ایجاد کند، دردها را تسکین دهد.

اکنون تحقیقات جدید از محققان دانشگاه “کوئینزلند” استرالیا نشان می‌دهد که زهر یک عنکبوت به نام “آتراسید”(atracid) یا عنکبوت تار قیفی استرالیایی می‌تواند به جلوگیری از آسیب‌های ناشی از حمله قلبی کمک کند و حتی باعث افزایش عمر قلب‌های اهدا و پیوند شده شود.

در ژوئیه سال ۲۰۱۹ محققان دانشگاه “کوئینزلند” مولکولی را در زهر کشنده این عنکبوت کشف کردند که می‌تواند آسیب مغزی ناشی از سکته مغزی را از بین ببرد.

در آن زمان پروفسور “گلن کینگ” محقق ارشد این دانشگاه گفت: آنچه از این طریق انجام می‌شود، جلوگیری از مرگ سلول‌های عضلانی قلب است.

محققان دریافتند که این مولکول برای محافظت از قلب در برابر سکته مغزی کار می‌کند، بنابراین آنها تصمیم گرفتند آزمایش کنند تا ببینند آیا برای حوادث ایسکمیک قلب نیز کارایی دارد یا خیر و کشف کردند که واقعاً چنین است.

“ایسکِمی”(Ischemia) در اصطلاح پزشکی به کم‌رسیدن خون به اندام یا ناحیه‌ای از بدن گفته می‌شود. ایسکمی باعث کمبود اکسیژن و مواد مغذی در بخش‌هایی از بدن می‌شود و این امر باعث آسیب به بافت‌ها یا سوءکارکرد اندام می‌گردد.

از آن زمان محققان دانشگاه “کوئینزلند” پیوسته بر روی این مولکول کار کردند تا به نتایج امروز در مورد حملات قلبی برسند.

دکتر “ناتان پالپانت” سرپرست تیم تحقیق گفت: پس از حمله قلبی، جریان خون در قلب کاهش می‌یابد و در نتیجه منجر به کمبود اکسیژن در عضله قلب می‌شود. کمبود اکسیژن باعث اسیدی شدن محیط سلول می‌شود و این ترکیبات باعث می‌شود پیام مرگ به سلول‌های قلب ارسال شود.

اکنون این داروی جدید از زهر عنکبوت ساخته شده و با متوقف کردن این “سیگنال مرگ” که از قلب پس از حمله ارسال می‌شود، واقعاً انقلابی عمل می‌کند.

“پالپانت” افزود: برخلاف دهه‌ها تحقیق، هیچ کس نتوانسته است دارویی تولید کند که این سیگنال مرگ را در سلول‌های قلب متوقف کند. این یکی از دلایلی است که بیماری قلبی همچنان به عنوان علت اصلی مرگ در جهان ادامه دارد.

این دارو پروتئینی به نام “Hi۱a” است. تاکنون محققان آن را روی سلول‌های قلب انسان در معرض فشارهای قلبی مورد آزمایش قرار داده‌اند. آنها دریافته‌اند که “Hi۱a” کانال‌های یونی حساس به اسید را در قلب مسدود کرده و با موفقیت “سیگنال مرگ” را متوقف می‌کند.

اکنون از این پروتئین برای افزایش طول عمر اعضای پیوندی نیز استفاده خواهد شد.

پروفسور “مک دونالد” فوق تخصص قلب و عروق در بیمارستان “سنت وینسنت” در سیدنی نتیجه‌گیری کرد: زنده ماندن سلول‌های قلب در پیوند قلب بسیار مهم است. درمان قلب با “Hi۱a” و کاهش مرگ سلولی باعث افزایش میزان انتقال و پیوند قلب می‌شود و احتمال پیوند موفقیت آمیز را بهبود می‌بخشد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوره ICDL در تبریز

فروش لوازم صنعتی

دی ان اس گیمینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

طراحی لوگو حرفه ای

خرید و فروش شرکت پیمانکاری

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید حساب پراپ

خرید ممبر واقعی تلگرام

سازمان امور مالیاتی

معرفی برنامه صندوقچه وام خانگی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز