کد خبر : 91832
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۵:۴۷

اختراع اتویی که با برق کار نمی‌کند

اختراع اتویی که با برق کار نمی‌کند

عکس تزیینی است ایسنا/لرستان عضو هیئت علمی گروه برق قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد از اختراع اتویی خبر داد که با استفاده از برق کار نمی‌کند. هاجر باقری طولابی در گفت‌وگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: اتوی برقی با مصرف توان متوسط تا ۲۵۰۰ وات از ابزارهای پرمصرف در شبکه توزیع برق محسوب می‌شود که توسط

اختراع اتویی که با برق کار نمی‌کند
عکس تزیینی است

ایسنا/لرستان عضو هیئت علمی گروه برق قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد از اختراع اتویی خبر داد که با استفاده از برق کار نمی‌کند.

هاجر باقری طولابی در گفت‌وگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: اتوی برقی با مصرف توان متوسط تا ۲۵۰۰ وات از ابزارهای پرمصرف در شبکه توزیع برق محسوب می‌شود که توسط اکثر خانواده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: مصرف بالای برق اتو مربوط به المنت حرارتی آن است زیرا انرژی الکتریکی را به انرژی حرارتی تبدیل می‌کند.

باقری طولابی با اشاره به اختراع اتوی گازی تصریح کرد: اتوی خشک تغذیه شونده با گاز شهری اختراعی است که به‌طور کامل تغذیه اتو را از شبکه توزیع برق مجزا می‌سازد. در این اتوی خشک، حرارت لازم برای گرم کردن المنت حرارتی به جای برق شهری از یک باکس ابداعی کوچک گاز شهری تعبیه شده در زیر المنت حرارتی تامین می‌شود و در عین حال یک سیستم کنترل حرارت محفظه اتو، ایمنی آن را تامین می‌کند.

عضو هیئت علمی گروه برق قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد اضافه کرد: مزایای این اختراع عبارتند از حذف مصرف بالای برق شهری لازم برای گرم کردن المنت حرارتی و به جای آن استفاده از یک ریل شعله کوچک فقط با مصرف اندکی گاز شهری و کاهش هزینه تولید و بهره‌برداری از اتوها به دلیل حذف سیستم برقی آنها و عدم تغذیه با شبکه توزیع برق شهری که منجر به کاهش تلفات انرژی الکتریکی در بخش توزیع برق نیز خواهد شد.

وی تاکید کرد: توجه مسئولان به این نوع اختراعات و فراهم کردن امکان تولید انبوه آنها به‌ویژه در شرایط حاضر که شبکه گسترده برق کشور نیاز به کاهش بار در بخش مشترکین توزیع دارد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش ایسنا، این اتو توسط هاجر باقری طولابی عضو هیئت علمی گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد و مهندس علی عباسی‌زاده و داود دالوند با شماره ۹۹۷۱۴ ثبت اختراع ملی شده و نمونه آزمایشگاهی(کانسپت) آن نیز توسط مخترعین ساخته شده است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوره ICDL در تبریز

فروش لوازم صنعتی

دی ان اس گیمینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

طراحی لوگو حرفه ای

خرید و فروش شرکت پیمانکاری

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید حساب پراپ

خرید ممبر واقعی تلگرام

سازمان امور مالیاتی

معرفی برنامه صندوقچه وام خانگی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز