فعالیت درمانی دستیاران ارشد ارزیابی میشود/ بسیاری از مسئولان درک درستی از دوران رزیدنتی ندارند
معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ارزیابی فعالیتهای درمانی دستیاران ارشد خبر داد و گفت: این دستیاران از سوی دانشجویان گروه و اساتید، معرفی شده و مورد تقدیر قرار میگیرند. دکتر محمدحسین پورغریب در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب از برنامه دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تقدیر از دستیاران ارشد این دانشگاه
معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ارزیابی فعالیتهای درمانی دستیاران ارشد خبر داد و گفت: این دستیاران از سوی دانشجویان گروه و اساتید، معرفی شده و مورد تقدیر قرار میگیرند.
دکتر محمدحسین پورغریب در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب از برنامه دانشگاه علوم پزشکی تهران برای تقدیر از دستیاران ارشد این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: شیوع کرونا ویروس موجب شد رزیدنت ها و دانشجویان دستیاری زحماتی زیادی را در بخش های آموزشی و درمانی انجام دهند و بیش از گذشته تواناییهای خود را ثابت کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: برنامه تجلیل و معرفی دستیاران ارشد دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور سالیانه انجام خواهد شد و این دانشجویان بر اساس پروتکلی از سوی سایر دانشجویان گروه و اساتید معرفی و انتخاب خواهند شد.
معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: در راستای حمایت از فعالیت های دانشجویان دستیاری، هفته گذشته برای اولین بار و با اهدای نشان دارالفنون، از دستیاران ارشد تخصصی معرفی شده از سوی دانشکده پزشکی این دانشگاه تجلیل شد.
دکتر پورغریب تاکید کرد: دستیاران از بسیاری از امکانات محروم هستند و حقوقی که به دستیاران پرداخت میشود بسیار کمتر از خدماتی است که ارائه میکنند؛ ما برای افزایش پرداختی به دستیاران درحال تلاش هستیم و د این راستا اقداماتی نیز انجام شده است.
وی با بیان این که بار وظایف و مسئولیتهای درمانی در بیمارستانهای آموزشی بر دوش دستیاران است، خاطرنشان کرد: دستیاران سهم به سزایی در درمان بیماران دارند و این نقش در دوران شیوع کرونا پر رنگ تر است.
معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: بسیاری از مسئولان از سختیهای دوره رزیدنتی هیچ درکی ندارند؛ این در حالی است که فرد عنوان دانشجو را یدک میکشد اما انتظارات از وی در حد یک مسئول درمان است. دانشجوی رزیدنتی در سیسالگی متخصص کشور می شود در حالیکه آورده مالی ندارد و میبینید که از همه همسالانش عقبتر است. این مساله درست زمانی اتفاق می افتد که دانشجو دوران تحصیل را به اتمام رسانده و تازه دوران طرح باهمه سختی هایش شروع شده است.
وی ادامه داد: دانشجو بعد از پایان دوره رزیدنتی تازه میخواهد شروع کند به زندگی کردن، پس لازم است برای زندگی خود برنامهریزی کند این در حالی است که در این مدت از خیلی چیزها عقب افتاده است.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه مملکت را دانشجویان میسازند، خاطرنشان کرد: بسیاری از دانشجویان فعلی در سالهای آینده جزو مسئولین و برنامه ریزان کشور خواهند شد؛ از دانشجویان میخواهم غیر از طبابت حکیم هم باشند مدیریت داشته باشند. مملکت ما به افرادی نیاز دارد که مدیریت کنند، بنابراین لازم است دانشجویان و به ویژه دانشجویان علوم پزشکی هر جا که هستند صادقانه و خوب کارکنند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰