کد خبر : 134141
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱:۰۵

دارویی جدید برای بیمارانی که علائم خفیف تا متوسط کرونا دارند

دارویی جدید برای بیمارانی که علائم خفیف تا متوسط کرونا دارند

دو شرکت داروسازی از تولید دارویی حاوی یک پادتن خبر دادند که در مقایسه با یک دارونما، میزان بستری یا مرگ ناشی از کرونا را تا ۸۵ درصد کاهش می‌دهد. به گزارش ایسنا، این دارو با نام علمی VIR-7813 که شرکت داروسازی گلاکسواسمیت‌کلاین با همکاری پژوهشگاه ویربیوتکنولوژی تولید کرده، یک روش درمانی جدید برای کسانی است که

دارویی جدید برای بیمارانی که علائم خفیف تا متوسط کرونا دارند

دو شرکت داروسازی از تولید دارویی حاوی یک پادتن خبر دادند که در مقایسه با یک دارونما، میزان بستری یا مرگ ناشی از کرونا را تا ۸۵ درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، این دارو با نام علمی VIR-7813 که شرکت داروسازی گلاکسواسمیت‌کلاین با همکاری پژوهشگاه ویربیوتکنولوژی تولید کرده، یک روش درمانی جدید برای کسانی است که علائم خفیف تا متوسط کرونا دارند.

در عین حال هفته گذشته یک آزمایش با استفاده از این دارو روی بیماران مبتلا به کرونا با علائم “شدید” به دلیل دست نیافتن به نتایج قانع‌کننده متوقف شد.

این دارو حاوی پادتن‌های مونوکلونال است. مونوکلونال، مولکول تولید شده در آزمایشگاه است که از پادتن‌های تولید شده در بدن انسان تقلید می‌کند.

با توجه به موفقیت این دارو، آزمایش بالینی فاز سه جهانی آن متوقف شد تا به جای آن، برای دریافت فوری مجوز استفاده اضطراری در ایالات متحده و تایید در سایر کشورها اقدام شود.

تجزیه و تحلیل اولیه آزمایش‌ها بر اساس داده‌های ۵۸۳ بیمار با وضعیت “در آستانه پذیرش در بیمارستان” بود. این تحقیق نشان داد که پذیرش یا فوت در بیمارستان، ۸۵ درصد کاهش یافته است.

این دارو از طریق جداسازی ویروس از سلول‌های سالم و پاکسازی سلول‌های آلوده عمل می‌کند و به گونه‌ای طراحی شده است که با تزریق داخل وریدی به بدن وارد می‌شود.

همچنین در یک مطالعه جداگانه مشخص شده است که این دارو در برابر رایج‌ترین نسخه‌های ویروس کرونا از جمله نسخه‌  کنت (انگلیسی)، آفریقای جنوبی و برزیلی موثر است.

به گزارش ایندیپندنت، دکتر هال بارون، مدیر ارشد علمی این شرکت داروسازی، گفت: ما خوشحالیم که این پادتن مونوکلونال منحصر به فرد چنین درمان چشمگیری برای بیماران به ارمغان آورده است. مشتاقانه در تلاشیم تا در اسرع وقت آن را در دسترس بیماران قرار دهیم و پتانسیل‌های بیشتر آن را بررسی کنیم.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

خرید اکانت پراپ تریدینگ

دوره ICDL در تبریز

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز