قصهگفتن را برای کودکان در شرایط کرونایی جدیتر بگیرید
ایسنا/ایلام قصه پژوه ایلامی قصه درمانی یکی از مهارت های کلامی و رفتاری است که می تواند در شرایط و محدودیتهای کرونایی اثرات مثبت و مؤثری را بر کودکان بگذارد و از ناامیدی و انزوای آنان جلوگیری کند. «ملوک هاشمی» در جلسهی انجمن قصه گویی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان چهارمحال و بختیاری،
ایسنا/ایلام قصه پژوه ایلامی قصه درمانی یکی از مهارت های کلامی و رفتاری است که می تواند در شرایط و محدودیتهای کرونایی اثرات مثبت و مؤثری را بر کودکان بگذارد و از ناامیدی و انزوای آنان جلوگیری کند.
«ملوک هاشمی» در جلسهی انجمن قصه گویی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان چهارمحال و بختیاری، که به صورت مجازی برگزار شد، با تاکید بر اثربخشی مثبت قصه درمانی در بر طرف کردن مشکلات روانی و روحی مخاطبان ، اظهار کرد:در شرایط تحمیلی ناشی از شیوع بیماری و ویروس کرونا و گوشه گیری و انزوای ناخواسته کودکان و نوجوانان، قصه درمانی یکی از مهارت های کلامی و رفتاری است که می تواند اثرات مثبت و مؤثری بر کودکان بگذارد.
مؤلف کتاب «تأثیر قصه گویی بر هوش هیجانی نوجوانان» گفت: قصه درمانی، به مخاطب یاد می دهد که با مشکلات روحی و اجتناب ناپذیر در زندگی مبارزه کند و به او جسارت منطقی و الگوهای مثبت اثربخش در زندگی نشان می دهد تا بتواند بهتر ومنطقی تر و هدف مندتر زندگی کند و بهتر با مشکلات کنار بیاید.
مدرس دورههای قصهگویی و برگزیده جشنوارههای ملی قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان تصریح کرد: قصه درمانی، یکی از فنون روان درمانی است که هراس، اضطراب، دلهره ، منفی بافی، لجبازی، مقاومت های کاذب، بد زبانی و… را به شیوه ی غیرمستقیم در مخاطب کاهش می دهد و می تواند در نهایت، امیدواری و مهارت های مثبت و ارتباط با مخاطبان دیگر را تقویت کند.
کارشناس فرهنگی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ادامه داد: قصه درمانی می تواند تخیل کودک را تقویت کند و او را با دنیایی تازه ومحیط پیرامونش آشنا کند. زیرا یکی از کارکردهای مهم قصه درمانی، تقویت دنیای تخیل و خیال پردازی در کودک است که به واسطه ی تخیل ، کودک بتواند در دنیای غیرواقعی با شخصیت های قصه هم ذات پنداری کند وبه همین واسطه مفاهیم تربیتی ورفتاری را با طور غیر مستقیم یاد بگیرد.
هاشمی تاکید کرد: باید تلاش کرد تا مهارت قصه درمانی به عنوان یک ارزش روان شناسانه در میان جامعه بیشتر و بهتر نهادینه و ثبت شود و جوامع هدف از میزان اثربخشی آن بیشتر مطلع شوند.
ملوک هاشمی قصه گو، قصه پژوه، مدرس قصه گویی ، مؤلف قصه گویی و کارشناس فرهنگی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام است و تاکنون دوره هایی متعدد در حوزه قصه درمانی برای انجمن های قصه گویی و مخاطبان این هنر برگزار کرده است.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰