کد خبر : 144521
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۲:۰۰

قصه‌گفتن را برای کودکان در شرایط کرونایی جدی‌تر بگیرید

قصه‌گفتن را برای کودکان در شرایط کرونایی جدی‌تر بگیرید

ایسنا/ایلام قصه پژوه ایلامی قصه درمانی یکی از مهارت های کلامی و رفتاری است که می تواند در شرایط و محدودیت‌های کرونایی اثرات مثبت و مؤثری را بر کودکان بگذارد و از ناامیدی و انزوای آنان جلوگیری کند. «ملوک هاشمی» در جلسه‌ی انجمن قصه گویی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان چهارمحال و بختیاری،

قصه‌گفتن را برای کودکان  در شرایط کرونایی جدی‌تر بگیرید

ایسنا/ایلام قصه پژوه ایلامی قصه درمانی یکی از مهارت های کلامی و رفتاری است که می تواند در شرایط و محدودیت‌های کرونایی اثرات مثبت و مؤثری را بر کودکان بگذارد و از ناامیدی و انزوای آنان جلوگیری کند.

«ملوک هاشمی» در جلسه‌ی انجمن قصه گویی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان چهارمحال و بختیاری، که به صورت مجازی برگزار شد، با تاکید بر اثربخشی مثبت قصه درمانی در بر طرف کردن مشکلات  روانی و روحی مخاطبان ، اظهار کرد:در شرایط تحمیلی ناشی از شیوع بیماری و ویروس کرونا و گوشه گیری و انزوای ناخواسته کودکان و نوجوانان، قصه درمانی یکی از مهارت های کلامی و رفتاری است که می تواند اثرات مثبت و مؤثری بر کودکان بگذارد.
مؤلف کتاب «تأثیر قصه گویی بر هوش هیجانی نوجوانان» گفت: قصه درمانی، به مخاطب یاد می دهد که با مشکلات روحی و اجتناب ناپذیر در زندگی مبارزه کند و به او جسارت منطقی و الگوهای مثبت  اثربخش در زندگی نشان می دهد تا بتواند بهتر ومنطقی تر و هدف مندتر زندگی کند و بهتر با مشکلات کنار بیاید.

مدرس دوره‌های قصه‌گویی و برگزیده جشنواره‌های  ملی قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان تصریح کرد: قصه درمانی، یکی از فنون روان درمانی است که هراس، اضطراب، دلهره ، منفی بافی، لجبازی، مقاومت های کاذب، بد زبانی و… را به شیوه ی غیرمستقیم در مخاطب کاهش می دهد و می تواند در نهایت، امیدواری و مهارت های مثبت و ارتباط با مخاطبان دیگر را تقویت کند.
کارشناس فرهنگی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ادامه داد: قصه درمانی می تواند تخیل کودک را تقویت کند و او را با دنیایی تازه ومحیط پیرامونش آشنا کند. زیرا یکی از کارکردهای مهم قصه درمانی، تقویت دنیای تخیل و خیال پردازی در کودک است که به واسطه ی تخیل ، کودک بتواند در دنیای غیرواقعی با شخصیت های قصه هم ذات پنداری کند وبه همین واسطه مفاهیم تربیتی ورفتاری را با طور غیر مستقیم یاد بگیرد.
هاشمی تاکید کرد: باید تلاش کرد تا مهارت قصه درمانی به عنوان یک ارزش روان شناسانه در میان جامعه بیشتر و بهتر نهادینه و ثبت شود و جوامع هدف از میزان اثربخشی آن بیشتر مطلع شوند.
ملوک هاشمی قصه گو، قصه پژوه، مدرس قصه گویی ، مؤلف قصه گویی و کارشناس فرهنگی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام است و تاکنون دوره هایی متعدد در حوزه قصه درمانی برای انجمن های قصه گویی و مخاطبان این هنر برگزار کرده است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوره ICDL در تبریز

فروش لوازم صنعتی

دی ان اس گیمینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

طراحی لوگو حرفه ای

خرید و فروش شرکت پیمانکاری

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید حساب پراپ

خرید ممبر واقعی تلگرام

سازمان امور مالیاتی

معرفی برنامه صندوقچه وام خانگی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز