کد خبر : 146949
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶

توزیع برنج تایلندی در همدان/ شکر در بازار فراوان است

توزیع برنج تایلندی در همدان/ شکر در بازار فراوان است

ایسنا/همدان معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با تأکید بر اینکه توزیع برنج برای خانواده‌های تحت پوشش نهادهای حمایتی استان آغاز شده است، گفت: توزیع برنج تایلندی برای خانواده‌های تحت پوشش نهادهای حمایتی و جامعه کارگری استان در فروشگاه‌های بزرگ آغاز شده است. آقایار فراشی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: خانواده‌های تحت پوشش

توزیع برنج تایلندی در همدان/ شکر در بازار فراوان است

ایسنا/همدان معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با تأکید بر اینکه توزیع برنج برای خانواده‌های تحت پوشش نهادهای حمایتی استان آغاز شده است، گفت: توزیع برنج تایلندی برای خانواده‌های تحت پوشش نهادهای حمایتی و جامعه کارگری استان در فروشگاه‌های بزرگ آغاز شده است.

آقایار فراشی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی، کارگران فصلی و شهرداری و قالیبافان در اولویت دریافت برنج تایلندی با قیمت ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان قرار دارند.

وی با اشاره به توزیع برنج هندی، ادامه داد: برنج هندی با قیمت ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان برای کارگران و کارمندان نیز در حال توزیع است.

وی با تأکید بر اینکه شکر در بازار فراوان است، خاطرنشان کرد: شکر در بازار موجود است اما با دو نرخ به‌طوریکه قیمت شکر درب انبار دولت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان و شکر مصرف کننده ۸۷۰۰ است.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه در همه فروشگاه‌ها و تعاونی‌های مصرف شکر وجود دارد، اضافه کرد: شکر در بسته‌بندی‌های یک کیلوگرمی برای مصرف‌کننده موجود است.

فراشی با اشاره به اینکه وضعیت روغن مایع در استان خوب است، بیان کرد: از ابتدای اسفندماه سال جاری تاکنون ۱۶۰۰ تن روغن مایع در استان توزیع شده در حالیکه مصرف استان ۳۰۰۰ تن است.

وی یادآور شد: مسئله‌ای که درباره روغن وجود دارد، این است که مردم همدان به دنبال روغن‌های برند هستند و وقتی در فروشگاهی برند معروفی توزیع می‌شود؛ هجوم آورده و صفوف طولانی خرید تشکیل می‌دهند این در حالیست که روغن نگین به وفور در استان موجود است.

فراشی با بیان اینکه تقاضای برای روغن خوراکی بیشتر است، گفت: هدف ما روغن مایع است که تقریبا روغن خوراکی و سرخ کردنی به یک میزان وارد می‌شود، اما تقاضا برای روغن خوراکی بیشتر است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

طرز تهیه قهوه

تور پوکت

قیمت تالار برای مراسم ختم

تبلیغات در اینستاگرام

بهترین برند های بلک فرایدی

خرید دی ان اس گیمینگ

خرید اکانت پراپ تریدینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید رپورتاژ آگهی