آموزش نحوه تعامل با معلولین در دورههای ضمن خدمت
ایسنا/کردستان مشاور استاندار کردستان در امور معلولین گفت: نحوه تعامل با معلولین در دوره های ضمن خدمت به همه کارمندان و کارکنان آموزش داده خواهد شد. نصرالله ابراهیمی امروز (13 اسفند) در شورای اداری استان کردستان و جشنواره شهید رجایی اظهار کرد: جامعه معلولین جامعەای است کە به طور متوسط 10 درصد از جمعیت را تشکیل
ایسنا/کردستان مشاور استاندار کردستان در امور معلولین گفت: نحوه تعامل با معلولین در دوره های ضمن خدمت به همه کارمندان و کارکنان آموزش داده خواهد شد.
نصرالله ابراهیمی امروز (13 اسفند) در شورای اداری استان کردستان و جشنواره شهید رجایی اظهار کرد: جامعه معلولین جامعەای است کە به طور متوسط 10 درصد از جمعیت را تشکیل میدهند و سالهاست سازمانهایی همانند بهزیستی حقوق معلولین در جامعه را مطالبه میکنند و پیگیری میکنند که استقلال معلولین در جامعه را محقق کنند.
وی با اشاره به اینکه یکی از طرحهای ارائه شده نهادینه کردن توجه به معلولین در جامعه است؛ عنوان کرد: یکی از آن طرحها متقاعد کردن استاندار به منظور انتصاب فردی به عنوان مشاور خود در امور معلولین بود تا این فرد مسائل مربوط به معلولین را برای استاندار رصد و آنها را دستهبندی و مشکلات را بازگو کند.
ابراهیمی ادامه داد: این طرح در نتیجه و با پیگیریهای صورت گرفته اجرایی شد و در آستانه دهه فجر سال جاری همە فرماندارن استان دارای مشاور و یا رابط خود در خصوص معلولین شدند و کمک کردند که ما شعار معلولین را به بقیه لایەهای جامعە ببریم.
وی افزود: و با قاطعیت میتوان گفت هیچ استانی همچون کردستان نداریم که همه فرمانداران آن و مسئولین استانی آن کسی را به عنوان رابط خود با جامعه معلولین منصوب کرده باشند و مشغول رصد این نیازمندیها و رفع مشکلاتشان باشند.
ابراهیمی در خصوص از دستاوردهای حاصل شده تصریح کرد: در سایت استانداری جایی را برای گزارش امور معلولین ایجاد کردیم و در هفتهنامه سیروان ستونی برای معلولین اختصاص داده شده است و همچنین سایر دستگاههایی که پیش از این به طور عرفی متولی بحث معلولین نبودند نیز به یاری آمدند.
وی با اشاره به اینکه داشتن استقلال برای معلولین از نان شب نیز واجبتر است افزود: کار مناسب سازی را با تلاشهای اخیر دوباره احیا شده است و چند مورد از خدماتی که به معلولین داده شده است میتوان به تهیه چند دستگاه نوتیکر در سال گذشته از سوی سازمان مدیریت و بودجه استان و در سال جاری نیز دوباره مجوز 15 دستگاه نوتیکر دیگر به همراه 15 دستگاه ویلچر در راستای تامین استقلال معلولین گرفتهاند.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان بعد از انتخاب مشاور خود در امور معلولین، کمیتهای را با همکاری بهزیستی، استانداری و خود دانشگاه علومپزشکی تشکیل داده و در حال حاضر مشغول رسیدگی به مشکلات معلولین در حوزه سلامت است.
وی اظهار کرد: همچنین مدیرکل صدا و سیمای استان کردستان قرار است اخبار ویژه ناشنوایان را در شبکه استانی راهاندازی کنند و این کار بزرگ ممکن است در تلویزیون ملی انجام شود اما در سطح استانی کمنظیر است و این امر اقدام بسیار خوبی است که قرار است در استان اجرایی شود.
وی از دستگاههای اجرایی درخواست کرد: امکاناتی که مقدور است برای کاهش و رفع مشکلات معلولین در سایر دستگاههای اجرایی بکار گرفته شود و به عنوان شهروندانی دارند که حقوقی دارند که ایجاد فرصت برابر بکنیم برای آنها این امکانات به کار برده شود.
ابراهیمی دستاورد دیگر را در راستای فرهنگ سازی و نشان دادن عمق توجه نظام به جامعه معلولین است گفت: شاید حضور مشاوران خیلی کار اجرایی نکنند اما حضور آنها سبب پررنگتر شدن حضور معلولین در جامعه خواهد شد؛ لذا از دستگاههای اجرایی که هنوز برای سازمان خود اقدام به گرفتن مشاور در امور معلولین نشدهاند خواستاریم که به تاسی از استاندار و فرمانداران این کار را عملی کنند.
وی در پایان در خصوص استفاده از پکیج آموزشی ضمن خدمت در خصوص نحوه تعامل با معلولین یادآور شد: باید در راستای فرهنگ سازی و از بین بردن نگرشهای منفی یکی از دستاوردهای مهمی خواهد بود که با اجرایی کردن آن الگویی خواهد بود برای سایر استانها.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰