کد خبر : 147607
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۵

ضرورت حضور متخصصین و متفکرین حوزوی در عرصه‌های تخصصی قانون گذاری

ضرورت حضور متخصصین و متفکرین حوزوی در عرصه‌های تخصصی قانون گذاری

ایسنا/قم قائم مقام مرکز پژوهش‌های مجلس درباره راه اندازی دفتر قم مرکز پژوهش ها گفت: استفاده از متخصصین و متفکرین حوزوی در عرصه‌های تخصصی قانون گذاری یکی از اهداف راه اندازی این دفتر است. عطاالله رفیعی آتانی در «اولین هم اندیشی مهندسین فاضل حوزوی» که به همت دفتر مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در قم، در مدرسه

ضرورت حضور متخصصین و متفکرین حوزوی در عرصه‌های تخصصی قانون گذاری

ایسنا/قم قائم مقام مرکز پژوهش‌های مجلس درباره راه اندازی دفتر قم مرکز پژوهش ها گفت: استفاده از متخصصین و متفکرین حوزوی در عرصه‌های تخصصی قانون گذاری یکی از اهداف راه اندازی این دفتر است.

عطاالله رفیعی آتانی در «اولین هم اندیشی مهندسین فاضل حوزوی» که به همت دفتر مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در قم، در مدرسه علمیه معصومیه برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و ابراز خرسندی از حضور در جمع طلاب و روحانیون متخصص و دانش آموخته دانشگاهی، توضیحاتی در خصوص فعالیت‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ارائه نمود و گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰ گروه علمی در این مرکز وجود دارد و این گروه‌های علمی تقریباً تمامی موضوعات موجود در کشور را پوشش داده و در همه این زمینه‌ها کار علمی و پژوهشی انجام می‌دهند و یاری رسان مجلس شورای اسلامی در زمینه قانونگذاری هستند.

قائم مقام مرکز پژوهش‌های مجلس ضمن اشاره به اینکه در سال‌های اخیر و خصوصاً پس از مسئولیت علیرضا زاکانی در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، تغییر رویکرد جدی در مسیر حرکت این مرکز ایجاد شده است، تاکید کرد: سیاست گذار باید مبنا و مکتب فکری داشته باشد و با توجه به شاکله اسلامی نظام، بایستی اتمسفر دینی بر همه قوانین جاری و ساری باشد که به همین دلیل تصمیم گرفته شد تا از متخصصین و متفکرین حوزوی در عرصه‌های تخصصی قانون گذاری استفاده شود و دقیقاً در راستای تحقق این هدف، دفتر مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در قم تأسیس و تشکیل شد و این دفتر با ۷ کمیته تخصصی در زمینه‌های اقتصادی، مدیریت، سیاسی و حقوقی، فرهنگی و آموزش، اجتماعی، انرژی، صنعت و زیربنایی کار خود را آغاز نموده است.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه این همکاری در ابتدای راه است و لازم است گسترش پیدا کند، افزود: ۸ دفتر تخصصی در مرکز پژوهش‌های مجلس فعالیت دارند که لازم است در همه این موضوعات تخصصی، دیدگاه‌ها و مبناهای دینی ورود کند و این مهم نیازمند حضور فضلای متخصص حوزه بوده که در این زمینه دست یاری به سمت همه این عزیزان دراز می‌کنیم.

رفیعی آتانی با تاکید بر اینکه ماحصل فعالیت‌های مرکز پژوهش‌های مجلس، گزارش‌های پژوهشی است، گفت: گزارش‌های پژوهشی مانند مقاله‌های علمی نیست بلکه جایگاهی بالاتر داشته و مانند بیانیه‌های علمی و سند علمی است یعنی قابلیت استناد و محوریت به عنوان مبنای تصمیم گیری های کلان در کشور را دارد.

در ادامه این جلسه هم اندیشی تعدادی از طلاب و روحانیون فاضل و متخصصین و دانش آموخته دانشگاهی ضمن بیان فعالیت‌های خود، به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوره ICDL در تبریز

فروش لوازم صنعتی

دی ان اس گیمینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

طراحی لوگو حرفه ای

خرید و فروش شرکت پیمانکاری

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید حساب پراپ

خرید ممبر واقعی تلگرام

سازمان امور مالیاتی

معرفی برنامه صندوقچه وام خانگی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز