مشوقهایی برای ریشهکنی بیسوادی درنظر گرفته شود
ایسنا/کردستان استاندار کردستان اعلام کرد که موضوع ریشهکنی بیسوادی بسیار مهم است و مشوق هایی نیز برای تشویق بیسوادان به سواد آموزی درنظر گرفته شود تا چرخه بیسوادی بشکند. بهمن مرادنیا ظهر امروز چهارشنبه (۱۳ اسفند ماه) در نشست شورای سواد آموزی کردستان اظهار کرد که موضوع ریشهکنی بی سوادی یکی از برنامههایی است که باید
ایسنا/کردستان استاندار کردستان اعلام کرد که موضوع ریشهکنی بیسوادی بسیار مهم است و مشوق هایی نیز برای تشویق بیسوادان به سواد آموزی درنظر گرفته شود تا چرخه بیسوادی بشکند.
بهمن مرادنیا ظهر امروز چهارشنبه (۱۳ اسفند ماه) در نشست شورای سواد آموزی کردستان اظهار کرد که
موضوع ریشهکنی بی سوادی یکی از برنامههایی است که باید به صورت جدی پیگیر شود.
وی افزود که پیشگیری از بی سوادی را باید بیشتر مورد توجه قرار داد و نباید افراد نسبت به بی سوادی بی اهمیت باشند.
استاندار کردستان تصریح کرد که باید مشوق هایی نیز برای تشویق بیسوادان به سواد آموزی درنظر گرفته شود تا چرخه بیسوادی بشکند که تحقق این مهم نیازمند تلاش مسئولان است.
رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در ادامه این نشست عنوان کرد که متاسفانه در شهرستان سروآباد از آمدن دختران به مدرسه ممانعت میشود.
وی ادامه داد که در مناطقی که جمعیت روستایی زیاد است تاثیر آمارهای بیسوادی بیشتر است یعنی درصد باسوادها کمتر خواهد بود.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان خاطرنشان کرد که البته تفاوت در آمار باسوادان در سروآباد و سریش آباد با سایر شهرها زیاد نیست ولی نیازمند تلاش همکاران آن ناحیه است تا درصد باسوادی به سایر شهرستانها نزدیکتر شود.
وی گفت: در مناطقی که ائمه جمعه و شوراها مردم را به حضور دانش آموزان در مدرسه تشویق میکنند از درصد با سوادی بیشتری دارند.
قربانی اظهار کرد که خوشبختانه در امر سوادآموزی کردستان جز استانهای اول کشور است.
وی افزود که بالای ۹۹/۸ درصد پوشش دانش آموزان دوران ابتدایی داریم و گلوگاه بیسوادی را بستهایم.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در پایان یادآور شو که در مقطع راهنمایی ۵ درصد و در دبیرستان ۱۸ درصد از دانش آموزان پروسه تحصیل را رها میکنند که به عنوان یک وظیفه درصدد کاهش این آمار هستیم.
رمضان یوسفی، معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه بسته تحولی پیوند سواد و زندگی در پنج مرکز یادگیری محلی سواد آموزی استان در حال اجرا است، تصریح کرد که در شرایط خاص کرونایی، شیوهنامه پیوند سواد و زندگی یک ماموریت اداری و مسئولیت اجتماعی آحاد مردم، بخصوص کارکنان حوزه سوادآموزی و آموزشدهندگان درکمک به ریشهکنی به بیسوادی است.
وی عنوان کرد که این طرح در راستای تمرکز بر رویکرد سوادآموزی جامعه و ارائه خدمات آموزشی متنوع برای بزرگسالان طراحی شده و از تعهدات و برنامههای سازمان نهضت سوادآموزی در مراکز یادگیری است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان ادامه داد که بیشتر جمعیت بیسواد و کم سوادان به جامعه زنان استان برمیگردد.
وی خاطرنشان کرد که برای سال آینده ۱۰ مرکز یادگیری محلی تاسیس میشود و که در این صورت مجموع مراکز یادگیری به ۲۸ مرکز در استان میرسد.
یوسفی گفت: به منظور یادگیری مهارت نرم افزارهای کامپیوتر، آموزشهای ای سی دی ال در مراکز سوادآموزی داده شده است.
وی در پایان یادآور شد که پرداختی آموزش دهندگان در مراکز سواد آموزی به ازای هر نفر قبولی ۸۸۰ هزار تومان است که مدرک تحصیلی معلمان کارشناسی به بالا است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰