کد خبر : 167190
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۶

پرونده ۴۷ هزار بخاری گازی مدارس کشور بسته می‌شود

پرونده ۴۷ هزار بخاری گازی مدارس کشور بسته می‌شود

ایسنا/اصفهان معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از وجود ۴۷ هزار بخاری گازی در مدارس کشور خبر داد و گفت: براساس ضوابط و مقررات ایمنی مدارس، وجود شعله مستقیم گاز در مدارس ممنوع است و برای جمع آوری این ۴۷ بخاری از مدارس برنامه ریزی کرده ایم. مهراله

پرونده ۴۷ هزار بخاری گازی مدارس کشور بسته می‌شود

ایسنا/اصفهان معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از وجود ۴۷ هزار بخاری گازی در مدارس کشور خبر داد و گفت: براساس ضوابط و مقررات ایمنی مدارس، وجود شعله مستقیم گاز در مدارس ممنوع است و برای جمع آوری این ۴۷ بخاری از مدارس برنامه ریزی کرده ایم.

مهراله رخشانی مهر در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه های مدرسه سازی در شهر بادرود، با اشاره به اینکه تا ۶ ماه قبل ۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی بودند، اظهار کرد: خوشبختانه با تخصیص اعتبارات و اقدامات انجام شده، در دهه فجر امسال مدارس آمار نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی به ۱۹.۵درصد کاهش یافت.

وی با اشاره به کاهش ۱۰.۵ درصدی آمار مدارس نیازمند تخریب، بازسازی و مقاوم سازی از سال ۹۵ تاکنون، گفت: حدود ۷ درصد مدارس نیازمند تخریب و بازسازی و ۱۲.۵ درصد نیازمند مقاوم سازی هستند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درخصوص وضعیت سرانه فضای آموزشی در کشور، گفت: تا پیش از این ۱۱ استان کشور زیر خط میانگین سرانه فضاهای آموزشی بود که دو استان گیلان و کردستان با گذر از میانگین ۵.۲ متر مربعی فضاهای آموزشی به بالای خط میانگین آمدند و در حال حاضر ۹ استان زیر خط میانگین فضاهای آموزشی هستند.

وی به اقدامات انجام شده در راستای ایمن سازی مدارس در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: تقریبا امروز موضوع بخاری های نفتی از روی میز وزارت آموزش و پرورش برداشته شد، درحالی که تا پیش از این تعداد قابل توجهی بخاری نفتی در مدارس داشتیم که متاسفانه حوادثی نیز رقم زد، اما با اعتباراتی که از سال ۹۲ تاکنون درنظر گرفته شد دیگر بخاری نفتی در مدارس کشور نداریم، مگر در جایی که زیرساخت لازم برای استانداردسازی وسایل گرمایشی نداریم و ناچاریم از بخاری نفتی استفاده کنیم.

وجود ۴۷ هزار بخاری گازی در مدارس کشور

رخشانی مهر از وجود ۴۷ هزار بخاری گازی در مدارس کشور خبر داد و گفت: براساس ضوابط و مقررات ایمنی مدارس، وجود شعله مستقیم گاز در مدارس ممنوع است و برای جمع آوری این ۴۷ هزار بخاری از مدارس برنامه ریزی کرده ایم.

وی با اعلام اینکه براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی سهم نوسازی مدارس از محل عوارض گاز که ویژه استانداردسازی است از ۲۰ به ۵۰ درصد افزایش یافت، تصریح کرد: برآورد انجام شده حدود ۱۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که در صورت تحقق این رقم، پرونده ۴۷ هزار بخاری نیز بسته می شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان، معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه به بیان اینکه استان اصفهان در چندسال اخیر در حوزه مدرسه سازی موفق بوده و خیران نیز مشارکت خوبی داشته اند، گفت: امسال ۲ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های نیمه تمام خیرساز تخصیص داده ایم که این عدد در بودجه ۱۴۰۰ نیز تکرار شده است. حداقل اعتبار استان اصفهان ۱۴۰ میلیارد تومان است که امیدوارم بیش از این تخصیص یابد چون حضور خیرین مدرسه ساز در این استان قوی است.

وی یادآور شد: اگر خیری ۳۰ درصد پروژه مدرسه سازی را در مناطق روستایی و ۵۰ درصد در مناطق شهری تامین اعتبار کرد، نوسازی مدارس ملزم به تکمیل پروژه است، همانطور که بسیاری از پروژه هایی که در این مدت افتتاح شدند نیز پروژه های مشارکتی با خیران بودند.

رییس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به اینکه این روند در سال آینده نیز ادامه دارد، افزود: به نظر می رسد سال آینده نیاز ما به این ردیف کمتر باشد، چراکه بخشی از اعتبارات در سال های گذشته صرف پروژه های نیمه تمام سال های قبل می شد که خوشبختانه تکمیل شد.

وی خاطرنشان کرد: استانی از اعتبارات سال آینده بهره بیشتری می برد که بتواند سهم بیشتری از خیرین جذب کند، هر چه مشارکت خیرین بیشتر باشد اعتبارات بیشتری تخصیص خواهد یافت.

وجود ۴ هزار کلاس درس کانکس در کشور

رخشانی مهر همچنین به حدود ۴ هزار کلاس درس کانکس عمدتا در مناطق صعب العبور و عشایری در کشور اشاره کرد و توضیح داد: در مناطقی که امکان دسترسی برای ساخت مدرسه فراهم نیست و معمولا جمعیت دانش آموزی نیز کم است از کانکس استفاده می شود. قبلا هدف گذاری کرده بودیم که کانکس با جمعیت بالای ۲۰ دانش آموزی را جمع آوری کنیم که برخی استان ها مثل کرمانشاه موفق به جمع آوری شدند و در خوزستان نیز درحال جمع آوری هستند.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور خاطرنشان کرد: در برخی مناطق چاره ای جز استفاده از کانکس نیست به دلیل صعب العبور بودن و کم بودن جمعیت دانش آموزی، اگر کانکس استاندارد باشد وسیله خوبی برای این مناطق است.

عمر بنا شاخص مناسبی برای مقاوم سازی نیست

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه با تاکید براینکه عمر بنا، شاخص مناسبی برای نیاز مدارس به مقاوم سازی نیست، گفت: مقاوم بودن پروژه ها در برابر زلزله باید درنظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه انتظار می رود مدارسی که امروز ساخته می شود تا ۷۰ سال عمر کند، تصریح کرد: باید از منابع کشور به درستی استفاده کنیم و تا سال ها بتوانیم از مدارسی که ساخته می شود بهره بریم، همانطور که مدارس در دنیا با عمر مفید ۱۰۰ سال ساخته می شوند.

۳ مدرسه نیازمند تخریب و بازسازی در زلزله سی سخت

رخشانی مهر به زلزله اخیر سی سخت اشاره و تصریح کرد: در این زلزله منازل بسیاری تخریب شد و ۱۶۰ مدرسه در معرض زلزله قرار گرفتند اما از این تعداد تنها ۶ مدرسه نیازمند تخریب و بازسازی است که در واقع ۳ مورد به عنوان مدرسه استفاده نمی شد.

وی با تاکید براینکه باید در زمینه معماری مدارس نیز کار کنیم، توضیح داد: در زمینه سیستم های سازه ای و مقاومت مدارس خوب کار کرده ایم ولی در حوزه معماری مدارس باید به سمت مجتمع سازی برویم. تکنولوژی ساخت مدارس براساس سند تحول بنیادین آموزش پرورش تغییر کرده و باید به سمت ساخت مدارس بزرگ برویم.

به گزارش ایسنا، در جریان سفر امرالله رخشانی مهر، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به بادرود، کلنگ مدارس بنیاد علوی و بنیاد برکت در منطقه امامزاده بادرود به زمین زده شد. همچنین کلنگ مدرسه خیر ساز دکتر حسنعلی خان محققی و پژوهش سرای دانش آموزی با مشارکت جهان پهلوان علیرضا حیدری در منطقه امامزاده بادرود به زمین زده شد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوره ICDL در تبریز

فروش لوازم صنعتی

دی ان اس گیمینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

طراحی لوگو حرفه ای

خرید و فروش شرکت پیمانکاری

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید حساب پراپ

خرید ممبر واقعی تلگرام

سازمان امور مالیاتی

معرفی برنامه صندوقچه وام خانگی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز