کد خبر : 180923
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۹ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۶

قانون‌گذاران انگلیسی خواهان ممنوعیت تامین تجهیزات نیروهای مسلح از چین و روسیه شدند

قانون‌گذاران انگلیسی خواهان ممنوعیت تامین تجهیزات نیروهای مسلح از چین و روسیه شدند

دولت لندن با درخواست‌هایی از سوی قانون‌گذاران انگلیسی برای ممنوع کردن چین و روسیه از هرگونه مشارکت در تامین تجهیزات برای نیروهای مسلح انگلیس مواجه است. به گزارش ایسنا، به نقل از یاهو نیوز، کمیته فرعی “دفاع مشترک” ادعا کرد، استفاده گسترده از شرکت‌های خارجی در زنجیره تامین تجهیزات دفاعی انگلیس، فرصتی را برای مشارکت

دولت لندن با درخواست‌هایی از سوی قانون‌گذاران انگلیسی برای ممنوع کردن چین و روسیه از هرگونه مشارکت در تامین تجهیزات برای نیروهای مسلح انگلیس مواجه است.

به گزارش ایسنا، به نقل از یاهو نیوز، کمیته فرعی “دفاع مشترک” ادعا کرد، استفاده گسترده از شرکت‌های خارجی در زنجیره تامین تجهیزات دفاعی انگلیس، فرصتی را برای مشارکت خارجی خصمانه بالقوه به وجود آورده است.

این کمیته افزود: به ویژه چین سابقه سرقت مالکیت معنوی در مقیاس بزرگ را دارد و همین امر باعث به وجود آمدن این نگرانی شده که شرکت‌های انگلیسی که در کنار تامین‌کنندگان چینی کار می‌کنند ممکن است تکنولوژی‌شان به سرقت رفته باشد.

این کمیته از وزرا خواست تا فهرستی را از کشورهای “دوست” که خوشحال می‌شوند به سرمایه‌گذاری در این زنجیره تامین تجهیزات دفاعی ادامه دهند، تهیه کنند و باقی کشورهای جهان را از مشارکت در این زمینه منع کنند.

کمیته فرعی “دفاع مشترک” گفت: کشورهایی که همواره در سرقت اموال معنوی دست دارند و معمولا مغایر با ارزش‌های انگلیس رفتار می‌کنند از جمله چین تحت سلطه حزب کمونیست چین باید به عنوان یک “دشمن” در نظر گرفته شود.

این کمیته در ادامه تاکید کرد: سرمایه‌گذاری‌ها از کشورهایی چون روسیه که معمولا در جاسوسی علیه انگلیس یا متحدانش دست دارند باید به عنوان دشمن طبقه‌بندی شوند.

این کمیته ۹ کمپانی را که در بخش دفاعی انگلیس فعالیت دارند و در سال‌های اخیر توسط شرکت‌های چینی خریداری شده‌اند، مشخص کرد.

این کمپانی‌ها شامل کمپانی انگلیسی ” eXception PCB” مستقر در شهرستان گلاسترشر است که برد الکترونیکی استفاده شده در جنگنده‌های اف-۵ آمریکا را که توسط نیروهای مسلح انگلیسی و آمریکایی استفاده می‌شود، تامین می‌کند.

این قانون‌گذاران همچنین نگرانی و عدم تمایل خود را برای خریداری دو هواپیمای چینی ۷۳۷ دست دوم برای تبدیل آنها به هواپیماهای E-۷ Wedgetail که ظرفیت کنترل و هشدار سریع را دارد، ابراز کردند.

این کمیته گفت: این اقدام بسیار نگران‌کننده است. خریداری تجهیزات از چین برای استفاده نیروهای مسلح نباید از سوی وزارت دفاع به عنوان یک گزینه مناسب تلقی شود.

“ریچارد دراکس”، رئیس این کمیته فرعی گفت: علی رغم اینکه دولت نشان می‌دهد خطراتی را که مشارکت خارجی در زنجیره تامین تجهیزات دفاعی به وجود می‌آورد، درک می‌کند، اقدامات بیشتری باید برای حفظ یکپارچگی و استقلال صنعت دفاعی‌مان انجام شود.

وی افزود: این آگاهی و درک بالا از خطرات باید منجر به سفت و سخت‌تر کردن مقرارت و یک رویکرد جدید شود. سرمایه‌گذاری در زنجیره تامین تجهیزات دفاعی از همه کشورهایی که خارج از فهرست تایید شده هستند از جمله روسیه و چین باید ممنوع شود. ما نمی‌توانیم یک رویکرد بی‌بند و بار را برای امنیت ملی و حاکمیت‌مان تحمل کنیم.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوره ICDL در تبریز

فروش لوازم صنعتی

دی ان اس گیمینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

طراحی لوگو حرفه ای

خرید و فروش شرکت پیمانکاری

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید حساب پراپ

خرید ممبر واقعی تلگرام

سازمان امور مالیاتی

معرفی برنامه صندوقچه وام خانگی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز