کد خبر : 183831
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۳

عدم تخصیص ارز؛ متهم ردیف اول کمبود نهاده‌های دامی در سال ۹۹

عدم تخصیص ارز؛ متهم ردیف اول کمبود نهاده‌های دامی در سال ۹۹

ایسنا/خراسان جنوبی رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: کمبود نهاده‌ها از ابتدای سال ۹۹ باتوجه به عدم تخصیص ارز صورت گرفت و ارزی که به نهاده‌ها اختصاص داده می‌شود، ارز دولتی است. غلامرضا قوسی، امروز شنبه ۲۵ بهمن به خبرنگاران رسانه‌های گروهی گفت: بیش از ۶۳ درصد نهاده‌های دامی وارداتی است و این امر

عدم تخصیص ارز؛ متهم ردیف اول کمبود نهاده‌های دامی در سال ۹۹

ایسنا/خراسان جنوبی رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: کمبود نهاده‌ها از ابتدای سال ۹۹ باتوجه به عدم تخصیص ارز صورت گرفت و ارزی که به نهاده‌ها اختصاص داده می‌شود، ارز دولتی است.

غلامرضا قوسی، امروز شنبه ۲۵ بهمن به خبرنگاران رسانه‌های گروهی گفت: بیش از ۶۳ درصد نهاده‌های دامی وارداتی است و این امر به تخصیص ارز نیاز دارد.

به گزارش ایسنا، رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، نوسانات ارزی را در تامین نهاده ها تاثیرگذار دانست و افزود: خرید نهاده‌ها و تامین توسط وزارت صمت انجام می‌شود.

قوسی با اشاره به اینکه وزارت باتوجه به مباحثی که به وجود آمده بود سامانه بازارگاه را تعریف کرد، تصریح کرد: در این راستا خوشبختانه قرار شد تمام اطلاعات واحدهای تولیدی که نهاده را در اختیار می‌گیرند، در این سامانه ثبت شود.

وی ادامه داد: مشکلی که داریم در توزیع نهاده‌های سنتی و سایر ماکیان است که هنوز اطلاعات آنان وارد سامانه نشده که نهاده‌ها در این قسمت به صورت خام و قسمتی تبدیل به خوراک می‌شود و سپس توزیع می‌شود.

تقاضا برای نهاده دامی بیش از عرضه

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: امسال اتفاقاتی افتاد که تقاضا برای نهاده دامی زیاد شد؛ یکی از این دلایل عدم بارندگی و ادامه خشکسالی‌ها بود.

وی از اختلاف قیمت نهاده دامی با علوفه به عنوان یکی از اتفاقات دیگر یاد کرد و گفت: قاعدتا باید جوابگوی تولیدکنندگان باشیم که در این راستا با پیگیری استاندار پیشین و جدید در دو مرحله سهمیه ویژه گرفتیم و تا امروز ۸ هزار تن سهمیه از سفر وزیر جهاد کشاورزی به استان علاوه بر سهمیه ماهانه اختصاص یافته است.

قوسی با بیان اینکه سویا و ذرت باید وارد استان می‌شد و این امر به میزان تولید خوراک آماده برای دامداران کمک شایانی کرد، ادامه داد: سال گذشته ماهانه ۳۵۰۰ تن کنسانتره توزیع می‌شد، اما امسال این رقم به ۸۵۰۰ تن رسیده است.

وی یادآور شد: با تمام این تلاش‌ها، تقاضا زیاد است و باز هم رضایت جلب نشده، اما در قیاس با سایر استان‌ها وضعیت بهتری در خصوص نهاده‌ها داریم.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوره ICDL در تبریز

فروش لوازم صنعتی

دی ان اس گیمینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

طراحی لوگو حرفه ای

خرید و فروش شرکت پیمانکاری

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید حساب پراپ

خرید ممبر واقعی تلگرام

سازمان امور مالیاتی

معرفی برنامه صندوقچه وام خانگی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز