کد خبر : 192769
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۸

اختتامیه رویدادملی شتاب اردیبهشت سال آینده در قم برگزار خواهد شد

اختتامیه رویدادملی شتاب اردیبهشت سال آینده در قم برگزار خواهد شد

ایسنا/قم سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گفت: شرکت‌های استارتاپی در صنعت کفش و صندل در سراسر کشور از امروز تا ۱۸ اردیبهشت ماه سال آینده می‌توانند آثار خود را به جهاد دانشگاهی واحد قم ارسال کنند.   محمد رستمی روز شنبه درنشست خبری استارت آپ صنعت کفش و صندل که در مرکز آموزش علمی

 اختتامیه رویدادملی شتاب اردیبهشت سال آینده در قم برگزار خواهد شد

ایسنا/قم سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گفت: شرکت‌های استارتاپی در صنعت کفش و صندل در سراسر کشور از امروز تا ۱۸ اردیبهشت ماه سال آینده می‌توانند آثار خود را به جهاد دانشگاهی واحد قم ارسال کنند.

 

محمد رستمی روز شنبه درنشست خبری استارت آپ صنعت کفش و صندل که در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در جمع خبرنگاران برگزار شد، بیان کرد: اختتامیه رویدادملی شتاب ۱۹ اردیبهشت ماه سال آینده در قم ترتیب خواهد یافت.
وی اظهار داشت: در استان قم حدود ۴۰۰ شرکت تولیدی حوزه صنعتی در بخش کفش و صندل مشغول فعالیت هستند.
وی افزود: ما در چند محور به صنعت کفش و صندل کمک خواهیم کرد، طراحی و بسته بندی، شکل صورت و صادرات در حوزه کاری مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی است و ایده های برتر طی داوری هایی که انجام می شود انتخاب می‌شوند.
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد قم تاکید کرد: استارت آپ‌ها ظرفیت بزرگی هستند که دانشگاه‌ها می‌توانند به آن ورود کنند. استارت آپ از امروز تا عید نوروز آغاز می شود و اوایل اردیبهشت داوری ها آغاز می‌شود.
رستمی خاطرنشان کرد: حل مشکلات صنایع بزرگ در قالب استارت آپ ها میسر می شود و دانشگاه ها از این طریق می توانند به حوزه صنعت ورود کنند.
وی در ادامه بیان کرد: ایده‌های جدید می توانند با استقرار در مراکز نوآوری مورد بررسی قرار گیرند که در نهایت به شکل محصول دربیاید.
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد قم یادآور شد: رویداد های استارت آپی برای کمک به ایده های برتر بوده و با قرار دادن مربی هایی در کنار این ایده ها می توان به تولید محصول شتاب داد.
رستمی عنوان کرد: وظایف مرکز نوآوری رساندن ایده‌ها به رشد بوده و کسانی که ایده ای دارند باید به ساید مرکز علمی کاربردی جهاد مراجعه کرده و ایده های خود را تکمیل و بارگزاری کنند.
وی اظهار داشت: افراد در طراحی ایده های باید به جذابیت و کاربردی بودن توجه داشته باشند، چرا که این شاخص ها در داوری لحاظ می شود.
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد قم اضافه کرد: اگر ایده ای دارای جذابیت باشد، یکی از کارهای ما به عنوان مرکز نوآوری آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، ثبت آن ایده به نام افراد است.
رستمی افزود: شرکت در استارت آپ‌ها محدود به قشر و سن خاصی نیست و هر کسی اگر ایده‌ای دارد، می تواند در این امر ما را یاری دهد و افراد لزوما نباید دانشجو و دانشگاهی باشند.
تاکنون ۷۲ شرکت دانش بنیان و ۲۰۰ شرکت فناور دراستان به ثبت رسیده و مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

خرید اکانت پراپ تریدینگ

دوره ICDL در تبریز

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز