کد خبر : 191896
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۹

ایجاد شبکه نخ‌ریسی، در نتیجه‌ی طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در ایلام

ایجاد شبکه نخ‌ریسی، در نتیجه‌ی طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در ایلام

ایسنا/ایلام مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری ایلام گفت: در نتیجه طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار ریسندگی مدرن با دستگاه‍‌های نخ ریسی نیمه اتوماتیک جایگزین ریسندگی به روش سنتی با دوک شده است. «زینب شیرخانی» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: ‌امروزه مشاغل خانگی زودبازده و کسب‌وکارهای خانگی به‌عنوان راهکاری مهم برای خوداشتغالی

ایجاد شبکه نخ‌ریسی، در نتیجه‌ی طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در ایلام

ایسنا/ایلام مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری ایلام گفت: در نتیجه طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار ریسندگی مدرن با دستگاه‍‌های نخ ریسی نیمه اتوماتیک جایگزین ریسندگی به روش سنتی با دوک شده است.

«زینب شیرخانی» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: ‌امروزه مشاغل خانگی زودبازده و کسب‌وکارهای خانگی به‌عنوان راهکاری مهم برای خوداشتغالی و ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان به‌حساب می‌آیند و قابلیت انجام این نوع کسب‌وکار در منزل، سبب ایجاد مزایای بی‌شماری برای شاغلین آن‏ها می‌شود.

وی  ایجاد توازن بین مسؤولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینه‌های مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه و ایاب‌وذهاب، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و درنتیجه ایجاد زمینه‌های کار خانوادگی را از این جمله مزایا عنوان کرد و گفت:  امکان انتقال تجارب از طریق آموزش غیررسمی به شیوه استاد- شاگردی بین اعضای خانواده از دیگر نتایج این نوع از اشتغال است.

مدیرکل زنان و خانواده استانداری ایلام تصریح کرد: جامعه هدف طرح توانمند سازی اقتصادی زنان سرپرست خانواده که توسط جهاددانشگاهی در حال اجرا است، زنان همسفرفوت شده، زنان مطلقه، زنان دارای همسرزندانی، ازکارافتاده، معتاد، متواری یا  مفقودالاثر)، دختران مجرد بیکار ۴۵ تا ۵۵ سال از آموزش‌ها و پشتیبانی‌های لازم بهره‌مند می‌شود.

شیرخانی با تقدیر از زحمات جهاددانشگاهی استان ایلام گفت: این طرح هم‌اکنون در حال اجرا است و شبکه  رشته‌ی نخ ریسی ایجاد شده و در نتیجه آن  ریسندگی مدرن با دستگاه‍‌های نخ ریسی نیمه اتوماتیک جایگزین ریسندگی به روش سنتی با دوک شده است و به این ترتیب شاهد احیاء این حرفه پرطرفدار در بین بانوان در استان هستیم.

وی با بیان اینکه ۶۲۰ نفر متقاضی این طرح استعدادسنجی  و ۴۴ نفر واجد شرایط شناخته شدند که ۱۳ نفر از آنان در حرفه سفالگری و ۳۱ نفر در حرفه نخ‌ریسی آموزش داده شدند ، تصریح کرد:  هم اکنون ۲۷ نفر از این افراد به پیشرانان مطرح استانی متصل شده‌اند که به زودی تسهیلات لازم را دریافت و به بازار کار متصل خواهند شد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دوره ICDL در تبریز

فروش لوازم صنعتی

دی ان اس گیمینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

طراحی لوگو حرفه ای

خرید و فروش شرکت پیمانکاری

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید حساب پراپ

خرید ممبر واقعی تلگرام

سازمان امور مالیاتی

معرفی برنامه صندوقچه وام خانگی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز