کد خبر : 84357
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۳:۳۹

هدف‌گذاری ایجاد بیش از ۵۰۰۰ شغل برای مددجویان زنجانی

هدف‌گذاری ایجاد بیش از ۵۰۰۰ شغل برای مددجویان زنجانی

ایسنا/زنجان مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: امسال ۵۱۰۰ فرصت شغلی جدید با اعتباری قریب به ۲۰۷ میلیارد تومان برای مددجویان تحت حمایت و سایر اقشار نیازمند هدف‌گذاری شده است. هدایت صفری شامگاه دیروز (۱۶ تیرماه) در جلسه تخصصی هیئت عاملان مراکز نیکوکاری با اشاره به فعالیت این مراکز نیکوکاری در اجتماع‌محور کردن فقر، اظهار

هدف‌گذاری ایجاد بیش از ۵۰۰۰ شغل برای مددجویان زنجانی

ایسنا/زنجان مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: امسال ۵۱۰۰ فرصت شغلی جدید با اعتباری قریب به ۲۰۷ میلیارد تومان برای مددجویان تحت حمایت و سایر اقشار نیازمند هدف‌گذاری شده است.

هدایت صفری شامگاه دیروز (۱۶ تیرماه) در جلسه تخصصی هیئت عاملان مراکز نیکوکاری با اشاره به فعالیت این مراکز نیکوکاری در اجتماع‌محور کردن فقر، اظهار کرد: توانمندسازی مددجویان مهم‌ترین راهبرد این نهاد است، بنابراین‌ ریشه‌ها و موانع توانمندسازی باید شناسایی و برای رفع آن‌ها همت شود.

وی با بیان اینکه مساعدت‌های مالی و معیشتی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان در راستای متعادل کردن خانواده‌ها برای رسیدن به وضعیت اقتصادی ثابت است، یادآور شد: رویکرد اصلی و ماندگار این نهاد، ایجاد اشتغال و درآمد با ثبات در بین خانواده‌ها برای توانمندسازی و خروج از چرخه حمایتی امداد بوده و در این راستا گام‌های بلندی برداشته شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان، توانمندسازی و ایجاد اشتغال و درآمد باثبات برای خانواده‌های تحت حمایت را مهم‌ترین راهبرد این کمیته دانست و تصریح کرد: با همین رویکرد در سال گذشته ۳۸ درصد اشتغال کشور از طریق کمیته امداد امام خمینی (ره) ایجاد شده که استان زنجان نیز از این قاعده مستثنی نبوده است.

صفری با بیان اینکه طی سال گذشته ۴۴۵۷ فرصت شغلی و کاریابی با تسهیلاتی بالغ‌ بر ۱۰۵ میلیارد تومان برای جامعه هدف این نهاد در استان زنجان ایجاد شده است، تاکید کرد: برای سال‌جاری نیز ۵۱۰۰ فرصت شغلی جدید با اعتباری قریب به ۲۰۷ میلیارد تومان برای مددجویان تحت حمایت و سایر اقشار نیازمند هدف‌گذاری شده که امیدواریم با عزم راسخ و همت جهادی، فراتر از آن نیز محقق شود.

این مسئول، گسترش مراکز نیکوکاری از بُعد کیفی و کمی را در شناسایی خیران و نیکوکاران و نیز جذب منابع برای فقرزدایی مفید دانست و متذکر شد: جنس کار مراکز نیکوکاری کاملاً داوطلبانه بوده و گسترش مراکز نیکوکاری می‌تواند زمینه انسجام‌بخشی و هم‌گرایی بیشتر در مدیریت انفاقات و ارائه خدمات اثربخش به نیازمندان را فراهم کرده و موجب ارتقای سرمایه اجتماعی نظام و امیدآفرینی در جامعه شود.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تور پوکت

قیمت تالار برای مراسم ختم

تبلیغات در اینستاگرام

بهترین برند های بلک فرایدی

خرید دی ان اس گیمینگ

خرید اکانت پراپ تریدینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید رپورتاژ آگهی