کد خبر : 83842
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲:۲۰

اعتیاد ماهی‌ها به ماده مخدر مت‌آمفتامین!

اعتیاد ماهی‌ها به ماده مخدر مت‌آمفتامین!

محیط‌های آبی که فاضلاب‌ به آن‌ها ریخته می‌شود در معرض آلودگی ناشی از ضایعات فعالیت‌های انسانی قرار دارند. این آلاینده‌ها شامل مواد دارویی قانونی و غیرقانونی می‌شود و تحقیقات جدید اثر این مواد را بر ‌آبزیان نشان می‌دهد. به گزارش ایسنا و به نقل از نیواطلس، در تحقیقاتی جدید تاثیر این آلاینده‌ها بر موجودات آبزی بررسی شده

اعتیاد ماهی‌ها به ماده مخدر مت‌آمفتامین!

محیط‌های آبی که فاضلاب‌ به آن‌ها ریخته می‌شود در معرض آلودگی ناشی از ضایعات فعالیت‌های انسانی قرار دارند. این آلاینده‌ها شامل مواد دارویی قانونی و غیرقانونی می‌شود و تحقیقات جدید اثر این مواد را بر ‌آبزیان نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیواطلس، در تحقیقاتی جدید تاثیر این آلاینده‌ها بر موجودات آبزی بررسی شده است و مطالعات جدید نشان می‌دهد که ماهی‌های قزل‌آلای خال‌سرخ می‌توانند به ماده‌ی مخدر مت‌آمفتامین که با نام شیشه نیز شناخته می‌شود اعتیاد پیدا کنند.

اطلاعات زیادی درمورد اثر ضایعات دارویی برحیات وحش وجود ندارد اما تحقیقات اخیر برخی از خطرات آن را نشان می‌دهد.

در این تحقیقات نشان داده شده است که چگونه این آلاینده‌ها بر روی تولید مثل و میزان اضطراب ماهی‌ها اثر می‌گذارند. این در حالی است که مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۹ نشان داد که داروهای ضدافسردگی رفتارهای اجتماعی و گروهی ماهی‌ها را مختل می‌کنند.

دانشمندان دانشگاه علوم زندگی چک در پراگ برای بررسی تاثیر مخدر مت‌آمفتامین بر ماهی‌ها آزمایشی انجام دادند. آن‌ها قزل‌آلاهای خال سرخ را به مدت هشت هفته درون مخزن‌های حاوی ذرات مت‌آمفتامین مشابه میزانی که در برخی رودخانه وجود دارد، قرار دادند.

پس از آن دانشمندان ماهی‌ها را به مخزن‌های حاوی آب سالم منتقل کردند و به آن‌ها حق انتخاب دادند که در مخزن حاوی مت‌آمفتامین بمانند و یا به مخزن آب سالم بروند. این آزمایش به مدت ۱۰ روز هر دو روز یک بار انجام شد.

با بررسی انتخاب‌های ماهی‌ها در طول این دوره الگوی واضحی به دست آمد  که نشان می‌داد که ماهی‌هایی که به مدت دو ماه در آب آلوده مانده بودند به این ماده‌ی مخدر اعتیاد پیدا کرده بودند و در طی چهار روز اولی که در آب سالم قرار گرفتند به دنبال این مخدر می‌گشتند. این ماهی‌ها نسبت به گروه شاهد فعالیت کمتری داشتند و تا ۱۰ روز پس از خارج شدن از آب آلوده نیز همچنان اثراتی از دارو در مغز آن‌ها یافت شد.

دانشمندان معتقدند علاوه بر اثرات منفی روانی این مخدر بر ماهی‌ها، این ماده ممکن است باعث مهاجرت آن‌ها به سمت آب‌های آلوده شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دی ان اس گیمینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

خرید دی ان اس گیمینگ

لیست تجهیزات آتش نشانی

طراحی لوگو حرفه ای

خرید و فروش شرکت پیمانکاری

دیزل ژنراتور

مهاجرت به کانادا

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید حساب پراپ

خرید ممبر واقعی تلگرام

سازمان امور مالیاتی

معرفی برنامه صندوقچه وام خانگی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز