کد خبر : 86647
تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۸

53 ماهواره “استارلینک” امروز به فضا می‌رود

53 ماهواره “استارلینک” امروز به فضا می‌رود

شرکت فضایی خصوصی “اسپیس‌ایکس” امروز بعدازظهر 53 ماهواره اینترنتی “استارلینک”(Starlink) دیگر را به فضا پرتاب خواهد کرد. به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، شرکت فضایی خصوصی “اسپیس‌ایکس” اولین مجموعه از ماهواره‌های باندپهن “استارلینک” را از ماه مه تاکنون امروز جمعه 12 نوامبر به فضا پرتاب خواهد کرد و می‌توان این پرتاب را به صورت

53 ماهواره "استارلینک" امروز به فضا می‌رود

شرکت فضایی خصوصی “اسپیس‌ایکس” امروز بعدازظهر 53 ماهواره اینترنتی “استارلینک”(Starlink) دیگر را به فضا پرتاب خواهد کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، شرکت فضایی خصوصی “اسپیس‌ایکس” اولین مجموعه از ماهواره‌های باندپهن “استارلینک” را از ماه مه تاکنون امروز جمعه 12 نوامبر به فضا پرتاب خواهد کرد و می‌توان این پرتاب را به صورت آنلاین و زنده تماشا کرد.

این شرکت این مجموعه شامل 53 ماهواره “استارلینک” را سوار بر یکی از موشک‌های “فالکون 9” با نام “B1062” به فضا پرتاب خواهد کرد. قرار است این پرتاب در ساعت 7:40 صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (16:10 به وقت ایران) از مجتمع پرتاب فضایی 40 در ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا برای انجام شود.

پخش زنده این رویداد از صفحه اصلی Space.com، وب سایت SpaceX و یوتیوب پخش زنده حدود 15 دقیقه قبل از پرتاب آغاز خواهد شد.

این پرتاب، بیست و پنجمین ماموریت “فالکون 9” برای “اسپیس‌ایکس” در سال 2021 تاکنون است. این پرواز همچنین دومین پرتاب ماهواه‌های اینترنتی “استارلینک” از ماه مه تاکنون است.

“اسپیس‌ایکس” برای تجهیز اینماهواره‌ها به توانایی برقراری ارتباط با یکدیگر از طریق پیوندهای لیزری، پرتاب‌های خود را برای حدود چهار ماه متوقف کرد و وابستگی این صورت فلکی ماهواره‌ای به زمین را کاهش داد. این شرکت سپس اولین مجموعه کامل خود را در یک مسیر قطبی از سکوی پرتاب مستقر در کالیفرنیا در ماه سپتامبر پرتاب کرد.

این پرواز همچنین صد و بیست و هشتمین پرواز برای تقویت کننده موشک 70 متری “فالکون 9” خواهد بود و اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، نود و چهارمین پرواز تقویت کننده مرحله اول “فالکون 9” از زمان فرود اولین موشک توسط این شرکت در دسامبر 2015 خواهد بود.

ماموریتی که امروز آغاز می‌شود، “استارلینک 31” نام دارد و حامل دومین دسته از ماهواره‌های ارتقا یافته این شرکت است که به فضا پرتاب می‌شود و تعداد کل ماهواره‌های “استارلینک” باندپهن پرتاب شده را به عدد 1844 می‌رساند.

شرکت “اسپیس‌ایکس” برنامه “استارلینک” خود را با هدف ارائه دسترسی به اینترنت پرسرعت برای کاربران در سراسر جهان و به عنوان وسیله‌ای برای کمک به تامین مالی جاه طلبی‌های خود در اعماق فضا راه اندازی کرده است. این سرویس برای دسترسی مردم در سراسر جهان، با تمرکز ویژه بر روی کاربران واقع در مناطق روستایی یا دورافتاده که اتصال دشواری به شبکه جهانی اینترنت دارند یا کاملا فاقد اتصال هستند، در نظر گرفته شده است.

این پرواز دومین پرواز موشک “فالکون 9” در این هفته خواهد بود. این شرکت چهارشنبه شب (10 نوامبر) موشک “فالکون 9” متفاوتی را برای انجام ماموریت “کرو-3” به فضا پرتاب کرد. این موشک موسوم به “B1067” چهار فضانورد را برای یک مأموریت شش ماهه به ایستگاه فضایی بین المللی برد.

هنگامی که آن موشک با موفقیت پرتاب شد و سالم به زمین نشست، تیم‌های عملیاتی “اسپیس‌ایکس” شروع به آماده سازی موشک دیگری برای پرتاب روز جمعه کردند.

پس از اینکه این موشک این 53 ماهواره جدید “استارلینک” را به مدار زمین برد، “اسپیس‌ایکس” قصد دارد موشک “B1062” را بر روی عرشه یکی از قایق‌های بدون سرنشین خود به نام “فقط دستورالعمل‌ها را بخوان” که در ابتدا برای بازیابی تقویت کننده “کرو-3” در روز چهارشنبه در نظر گرفته شده بود، فرود بیاورد.

البته احتمال می‌رود که شرایط آب ‌و هوا برای پرتاب امروز مساعد نباشد و احتمال 60 درصدی برای انجام این پرتاب پیش‌بینی شده است. نگرانی اصلی کارشناسان، ابرهای متراکم و آب و هوای آشفته است. اما در صورت لزوم، یک تلاش پشتیبان برای روز شنبه در نظر گرفته شده است، روزی که احتمال پرتاب در آن 80 درصد تخمین زده شده است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دی ان اس گیمینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

خرید دی ان اس گیمینگ

لیست تجهیزات آتش نشانی

طراحی لوگو حرفه ای

خرید و فروش شرکت پیمانکاری

دیزل ژنراتور

مهاجرت به کانادا

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید حساب پراپ

خرید ممبر واقعی تلگرام

سازمان امور مالیاتی

معرفی برنامه صندوقچه وام خانگی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز