کد خبر : 134583
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲:۱۱

نخستین جایزه ملی «سلامت و توسعه» برگزیدگان خود را شناخت

نخستین جایزه ملی «سلامت و توسعه» برگزیدگان خود را شناخت

ایسنا/اصفهان نخستین جایزه ملی سلامت و توسعه ویژه کرونا ویروس که با تجلیل از ایثار یک سالۀ مدافعان سلامت در مقابله با پاندمی کرونا همراه بود، با معرفی نفرات برگزیده به کار خود پایان داد. عباسعلی خادمی، رئیس شورای هماهنگی نظام پزشکی های استان اصفهان در این آیین که عصر امروز (پنجشنبه_۲۱ اسفندماه) برگزار شد، گفت:

نخستین جایزه ملی «سلامت و توسعه» برگزیدگان خود را شناخت

ایسنا/اصفهان نخستین جایزه ملی سلامت و توسعه ویژه کرونا ویروس که با تجلیل از ایثار یک سالۀ مدافعان سلامت در مقابله با پاندمی کرونا همراه بود، با معرفی نفرات برگزیده به کار خود پایان داد.

عباسعلی خادمی، رئیس شورای هماهنگی نظام پزشکی های استان اصفهان در این آیین که عصر امروز (پنجشنبه_۲۱ اسفندماه) برگزار شد، گفت: برگزاری جایزه ملی سلامت و توسعه ویژه کرونا ویروس، یکی از نمودهای فعالیت ها و ایثارگری های جامعه پزشکی است که همچون زمان جنگ تحمیلی زبانزد بود.

وی با اشاره به فداکاری ها و ایثارگری های استان اصفهان در این عرصه و تقدیم ۱۳ شهید مدافع سلامت اظهار کرد: حدود ۷۰۰ اثر از شهرهای مختلف کشور به دبیرخانه این جایزه ارسال شد که از میان آنها رتبه های اول، دوم و سوم و بخش ویژه انتخاب شدند.

خادمی، با بیان اینکه این اولین جشنواره منحصر به فرد ویژه کرونا در کشور است، افزود: از دست اندرکاران برگزاری و حامیان جشنواره قدردانی می کنم و امیدوارم پایان این همه گیری را با واکسیناسیون ۷۰ درصد جامعه جشن بگیریم.
محسن مصلحی، دبیر نخستین جایزه ملی سلامت و توسعه ویژه کرونا ویروس، نیز در این مراسم با بیان اینکه پاندمی کووید۱۹ در یک سال گذشته همه ابعاد زندگی بشر را تحت تأثیر قرار داده است، گفت: طی این یک سال تحولات زیادی در حوزه سلامت از جمله آموزش مجازی، پزشکی از راه دور و هوش مصنوعی داشتیم.

وی با بیان اینکه از هم اکنون باید برای مباحثی که در پساکرونا مطرح است فکر و برنامه ریزی کرد، افزود: علی رغم برخی کم لطفی ها، جامعه پزشکی در مقابله با کرونا به جد کوشید.

قائم مقام سازمان نظام پزشکی استان اصفهان خاطر نشان کرد: وظیفه سنگینی بر عهده بخش های مختلف از جمله رسانه ها است که برای ثبت و مستندسازی و ارائه برنامه و پیشنهاد برای آینده راهکار دهند و باید در تصمیم گیری ها از نظرات و پیشنهادات آنها استفاده شود.

مصلحی ادامه داد: بر این اساس بود که شورای هماهنگی نظام پزشکی استان اصفهان تصمیم به برگزاری جایزه ملی سلامت و توسعه گرفت. هیأت داوران این جایزه پس از بررسی آثار رسیده، ۶۰ اثر را به عنوان برگزیده انتخاب کردند که ۴۰ اثر آن از استان اصفهان بود و آثار برگزیده در قالب یک کتاب مجازی منتشر خواهد شد.

وی با بیان اینکه یک بخش از مدیریت پاندمی ها، بهداشت و درمان است، تصریح کرد: در حوزه های مهم دیگر نیز باید این اتفاق بیفتد وگرنه زحمات کادر درمان نتیجه نخواهد داد.

مصلحی گفت: ابتلای کادر درمان و پزشکان به کرونا و تقدیم شهدای مدافع سلامت، گواهی بر تلاش بی وقفه و شجاعانه کادر درمان حوزه درمان است ولی در کنار آن اتفاقات دیگری باید رقم بخورد تا نتیجه بهتری بگیریم.

به گزارش ایسنا، در آیین اختتامیه این جایزه، از مقام شامخ شهدای مدافع سلامت تقدیر و از خانواده های شهدا دکتر سعید حقیقی، دکتر سید محمد موسوی، دکتر سید محمود نوریان، دکتر سید حسن ابن شهیدی و دکتر محمد گلشن تجلیل شد. دکتر ذبیح الله شاهمرادی، دکتر حسنعلی سلطانی، دکتر امید منتظری و دکتر احمد میرحسینی پزشکان دوران دفاع مقدس بودند که بخشی از آیین اختتامیه به تجلیل از آنها اختصاص یافت.

در بخش پایانی این برنامه، منصور گلناری، مدیر خانه مطبوعات و خبرنگاران اصفهان و رئیس هیئت داوران نخستین جایزه ملی سلامت و توسعه ویژه کرونا ویروس، بیانیه هیئت داوران این جشنواره را قرائت کرد. در این بیانیه آمده بود:  «هر رفتار انسانی که بر مدار عقل و عشق قرار گیرد تلاشی خودآگاه و ناخودآگاه به سمت تعالی بشری است و بالاترین مصداق آن خدمت به بشریت است. برگزاری جشنواره ملی سلامت و توسعه، نگاهی توأم با اندیشه به اتفاقات و رویدادهایی بود که در کنار دردها و رنج ها سرشار از نوع دوستی هستند. هیئت داوران بر خود می بالد در این رخداد نقشی هرچند اندک ایفا کرد. موضوعات بهداشت و درمان می تواند پدیده ای فرهنگ ساز باشد و از تکرار و بیهودگی و وعده های بدون پشتوانه و آزمون و خطا پیشگیری کند.

از میان ۷۰۰ اثر، ۶۳ نفر حائز رتبه های برتر شدند، اگرچه هر کسی در وادی قلم و اندیشه سیر می کند، همواره پیشرو و پیروز است. آثار طی ۲ ماه توسط هیئت داوران ۱۱ نفره به دقت و عدالت مورد بررسی قرار گرفت. آثاری ارزیابی شد که صرفا تولید شخص بود و ملاک ها متفاوت بود تا نتیجه به عدالت نزدیک تر باشد. اگرچه بخشی از شرکت کنندگان سابقه چندانی نداشتند اما وجود آثار آنها مایه دلگرمی است. هیئت داوران ضمن تقدیر از دست اندرکاران و برگزیدگان این رویداد، خواستار استمرار این رویداد و توجه ویژه به خلق آثار در این حوزه است.

بی شک ایمان و دانش بشری بر این ویروس علیه خواهد کرد اما نباید گذاشت تلاش ها علیه این چالش قرن به فراموشی سپرده شود. آموزش، تشویق و ترغیب کادر درمان در حوزه نویسندگی مورد توجه قرار گیرد و انتشار آثار برگزیده در این زمینه مشوق خوبی خواهد بود.»

با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف این جشنواره، خبرنگاران ایسنا موفق به کسب سه جایزه شدند؛  آیدا علی اکبری، رتبه اول بخش خبر حوزه رسانه را از آن خود کرد و طاهره شفیعی و سمیرا قاسمی نیز به ترتیب در بخش ویژه گزارش و مصاحبه، برگزیده شناخته شدند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دی ان اس گیمینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

خرید دی ان اس گیمینگ

لیست تجهیزات آتش نشانی

طراحی لوگو حرفه ای

خرید و فروش شرکت پیمانکاری

دیزل ژنراتور

مهاجرت به کانادا

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید حساب پراپ

خرید ممبر واقعی تلگرام

سازمان امور مالیاتی

معرفی برنامه صندوقچه وام خانگی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز