کد خبر : 134009
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰:۳۲

پرفشاری خون به کلیه ها آسیب می زند

پرفشاری خون به کلیه ها آسیب می زند

ایسنا/اصفهان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بیماران مبتلا به پرفشاری خون در وهله نخست باید بیماری خود را قبول کنند و بدانند که انکار بیماری درمان را به تاخیر می اندازد. فیروزه معین زاده امروز (جمعه-۲۲ اسفندماه) در وبیناری که به مناسبت روز جهانی کلیه با عنوان «زندگی خوب با بیماری کلیه» با حضور

پرفشاری خون به کلیه ها آسیب می زند

ایسنا/اصفهان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: بیماران مبتلا به پرفشاری خون در وهله نخست باید بیماری خود را قبول کنند و بدانند که انکار بیماری درمان را به تاخیر می اندازد.

فیروزه معین زاده امروز (جمعه-۲۲ اسفندماه) در وبیناری که به مناسبت روز جهانی کلیه با عنوان «زندگی خوب با بیماری کلیه» با حضور پزشکان فوق تخصص کلیه و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، در خصوص آسیب به کلیه در اثر پرفشاری خون و راهکارهایی برای پیشگیری از آن، اظهار کرد: فشار خون طبیعی برای افراد بزرگسال، ۱۲۰ -۸۰ میلی متر جیوه است که فشار خون بالاتر از ۱۴۰ -۸۰ میلی متر جیوه به معنای پرفشاری خون است.

وی افزود: کلیه ها یکی از مهم ترین اندام های بدن هستند که در اثر این بیماری آسیب می بینند و در صورت آسیب کلیه، مهمترین هدف در بیماری پرفشاری خون، کنترل دقیق فشار خون زیر نظر پزشک است.

به گزارش ایسنا، این پزشک متخصص، خاطرنشان کرد: دو مدل فشار خون بالا داریم. فشار خون اولیه و ثانویه که فشار خون ثانویه بر اثر بیماری هایی همچون غدد و یا سایر بیماری ها ایجاد می شود. فشار خون اولیه علت خاصی ندارد و افراد ۳۰ تا ۵۰ سال به آن مبتلا می شوند.

وی با تاکید بر اینکه انکار پرفشاری خون، موجب آسیب به کلیه و قلب می شود، تصریح کرد: افراد مبتلا باید زیر نظر پزشک دارو مصرف کنند. مهمترین نکته این است که همراه با این داروها از داروهای کمکی برای کاهش فشار استفاده می شود که باید بدانیم این درمان ها موقت است.

معین زاده افزود: گاهی همراه با داروهای فشار خون داروی مسکن استفاده می شود. علاوه بر اینکه داروهای مسکن بر روی کلیه اثر دارد و موجب تداخل دارویی نیز می شوند.

وی در توضیح راهکارهایی برای بیماران مبتلا به فشار خون، گفت: این افراد باید مصرف سیگار و هر نوع دود را قطع کنند، کنترل وزن، داشتن رژیم غذایی سالم و ورزش باید انجام شود.

این پزشک ادامه داد: کاهش مصرف نمک و عدم استفاده از فست فودها نیز به این افراد توصیه می شود.

معین زاده با بیان اینکه بیماری مزمن کلیه واژه کلی است که انتهای دیابت و فشار خون است، تصریح کرد: با مراجعه منظم به پزشک که سالی یک بار باید انجام شود، می توان کوچکترین آسیب را متوجه شد و درمان را آغاز کرد. آسیب کلیه با افزایش کراتین و دفع پروتئین خود را نشان می دهد.

وی از بیماران مبتلا به پرفشاری خون خواست که در وهله نخست بیماری خود را قبول کنند و بدانند که انکار بیماری درمان را به تاخیر می اندازد و عوارض دارد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دی ان اس گیمینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

خرید دی ان اس گیمینگ

لیست تجهیزات آتش نشانی

طراحی لوگو حرفه ای

خرید و فروش شرکت پیمانکاری

دیزل ژنراتور

مهاجرت به کانادا

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید حساب پراپ

خرید ممبر واقعی تلگرام

سازمان امور مالیاتی

معرفی برنامه صندوقچه وام خانگی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز