کد خبر : 166523
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۶

عراق دارنده سومین نرخ رشد بالای تولید نفت می‌شود

عراق دارنده سومین نرخ رشد بالای تولید نفت می‌شود

آژانس بین‌المللی انرژی در گزارشی اعلام کرد عراق سومین فراهم کننده بزرگ نفت جدید در یک دهه آینده خواهد بود و تولیدش را حدود ۳۰ درصد افزایش می‌دهد. به گزارش ایسنا، آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرد تولید نفت عراق با ادامه بازسازی صنعت این کشور از ده‌ها جنگ و تحریم، تا سال ۲۰۳۰ تقریباً به

عراق دارنده سومین نرخ رشد بالای تولید نفت می‌شود

آژانس بین‌المللی انرژی در گزارشی اعلام کرد عراق سومین فراهم کننده بزرگ نفت جدید در یک دهه آینده خواهد بود و تولیدش را حدود ۳۰ درصد افزایش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرد تولید نفت عراق با ادامه بازسازی صنعت این کشور از ده‌ها جنگ و تحریم، تا سال ۲۰۳۰ تقریباً به ۶ میلیون بشکه در روز رشد کرده و از کانادا به عنوان چهارمین تولیدکننده بزرگ جهان سبقت می‌گیرد. تنها تولید نفت آمریکا و برزیل در این مدت از تولید عراق رشد بیشتری خواهد داشت.

با این حال آژانس بین‌المللی انرژی در گزارش خود خاطرنشان کرد که نرخ رشد تولید نفت عراق کندتر از اوایل دهه جاری خواهد بود زیرا این کشور با رقابت برای سرمایه گذاری و تخصص خارجی روبروست و برای تزریق آب کافی برای حفظ فشار در ذخایر نفت خود با مشکل مواجه است. این دورنما ضعیف‌تر از ارزیابی هفت سال پیش این آژانس است که پیش بینی کرده بود عراق تا سال ۲۰۳۰ به میزان ۷.۵ میلیون بشکه در روز نفت تولید می‌کند.

در گزارش آژانس بین‌المللی انرژی آمده است: پتانسیل عراق عظیم است اما مسیر افزایش تولید نفت این کشور بدون مانع نیست و موانع یاد شده ممکن است هزینه‌ها را به میزان قابل توجهی بالا برده و اجرای پروژه‌های هیدروکربن را دشوارتر کند.

در حالی که شماری از شرکت‌های نفتی بین‌المللی نظیر بریتیش پترولیوم، اکسون موبیل و رویال داچ شل قراردادهایی را در دهه جاری برای توسعه ذخایر عراق امضا کردند اما نتایج متفاوتی حاصل شده است. شرکت شل به دلیل نارضایتی از شرایط قرارداد، در سال ۲۰۱۷ تصمیم گرفت میدان نفتی مجنون را ترک کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز عراق از بیش از ۲۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۴ به حدود ۱۲ میلیارد دلار در حال حاضر کاهش پیدا کرده است با این حال کاهش هزینه‌های پروژه تا حدودی تأثیر سرمایه گذاری کمتر روی تولید را کمرنگ کرده است.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دی ان اس گیمینگ

خرید باتری ماشین کره ای و خارجی

خرید دی ان اس گیمینگ

لیست تجهیزات آتش نشانی

طراحی لوگو حرفه ای

خرید و فروش شرکت پیمانکاری

دیزل ژنراتور

مهاجرت به کانادا

ولت متر عقربه ای

دانلود زيرنويس فارسي سريال

رپورتاژ آگهی یا ریپورتاژ آگهی

خرید حساب پراپ

خرید ممبر واقعی تلگرام

سازمان امور مالیاتی

معرفی برنامه صندوقچه وام خانگی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز